27 de Juny, ùltima presentació de l’exposició «La Rebel·lió de la Paraula» en el Pou de Beca

Publicado en Eventos, Noticias
0

 

 

 

 

 

 

 

Bones a tothom,

Després de Castelló, UJI, Borriana, Barcelona, Premia de Mar, Iruña, Bilbo, Ermua i Berlín en el darrer any 2014,  a 20 anys des de l’aixecament zapatista, i Madrid, Sagunt, València, Castelló, Morella i Barcelona en 2008…, la exposició sobre els meus 4 anys a Mèxic, La Rebel·lió de la Paraula, ha arribat a la seva fi, tanquem la gira expositiva el proper 27 de juny a les 12h en el Restaurant-Espai Cultural Pou de Beca en Vall d’Alba, enmig d’armelers i oliveres, arrels de la meva terreta per acabar un dels treball fotogràfics més profunds i extens que he fet mai, sobre la meva segona casa, Chiapas-Mèxic.

Amb les ganes de passar a altres projectes fotogràfics també pendents com la nostra incursió a Mali en 2010 o els encants de Birmania on vam estar l’estiu passat i tinc un treball en marxa.

Doncs això, que per poder passar a altres projectes tenia que posar fi en aquest i crec que quin millor espai i quina millor terra per fer-ho que aquesta.

Així que esteu convidats i convidades a passar durant el vermut, guia de la exposició, el dinar que es farà just després o el cafetó per gaudir de l’exposició, l’entorn i la companyia. Horaris i coses en el cartell ve tot anunciat.

Per a que la Rebel·lió i les paraules ens acompanyen per sempre i sempre que hi hagi una injustícia apareguin amb la dignitat de lluitar per un món on càpiguen tots els mons.

Salute i Revolta

Iban Ek

 

Pou de Beca 27-06

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...