La Cartelera Turia distingue al Celler dela MUntanya con uno de sus premios…

Publicado en Noticias
0

Com ja sabeu el passat dia 2 de juliol, la Cartelera Turia de Valencia ens va dona un dels seus “Falcons Maltesos”, concretament a la “Millor aportació a la cultura del vi”.

Aquest premi, que agraïm moltíssim, ens ompli de satisfacció per que ens ajuda a continuar pensant que es possible un mon nou des de les nostres arrels, i ens estimula a continuar treballant amb un gran compromís ètic amb l’ecosistema. Ames, aquest premi, ajuda a fer visible al minifundi i la nostra comarca.

 

Vos adjuntem unes fotos de la Gala dels premis Túria per si son del vostre interès.

 

 

 

1-    DSC4670. Foto amb Ana Pastor desprès de l’entrega dels premis amb el “Halcón Maltés” a les mans; Ana es va mostrar interessada pel projecte Microvinya.

 

2-    DSC4289. Foto amb Mariscal, qui expressament, ens va demanar el pòster de “Paquito el Chocolatero”, el qual li va sorprendre molt gratament. (Aquesta imatge es obra de Ray Martinez qui amb el seu bon ofici de gran fotògraf va interpretar i elaborar la imatge de l’ampolla mutant a clarinet que li havia sugerit).

 

3-    DSC4662. Foto de grup amb tots els premiats: junt a Javier Mariscal, Alicia Gómez (directora de Informe Semanal) i Rafael Cebrián; i a prop d’ Ana Pastor,  Monica Oltra, J.J Pérez Benlloch, Natasha Yarovenko, Agustí Villaronga, Antonio de la Torre, Pau Freixas, Gerardo Olivares, entre altres.

Deja tu comentario con

Los comentarios están cerrados.