Para conmemorar el Terra Madre Day y la reciente incorporación al km 0

Publicado en Noticias
0

María Teresa y el equipo de l’Estela del Pou de Beca nos han preparado un menú muy especial con muchos productos Slow, para todo el fin de semana.

A saber:

MENÚ “TERRA MADRE DAY” 10, 11 i 12 de Desembre de 2010.

Entrants

  • Olives “borriolenques” trencades amb saboritja
  • Ametlles “marcones” fregides
  • Amanida de lletugues variades, ametlla, panses de Dènia, tomata seca de “Quarentena” i oli farga d´oliveres mil·lenàries del “Clot d´en Simó” (Baix Maestrat), acompanyada de rosquilles del Forn del Parral (Els Rosildos) de kamut i romer.

Torradetes del mateix forn:

  • Pesto d´espinacs amb formatge d´ovella Guirra de Los Corrales, Almedíjar.
  • Paté d´avocat d´Almassora, mandarina de la Ribera i ceba Monquelina de Benifaió.
  • Caballa del Grau marinada al timonet, taronja i oli d´Alfafarenca.
  • Crema de carlota i cacau del Collaret (Benifaió).
  • Poma esperiega del “Rincón de Ademuz” farcida de conill amb tófona del Maestrat.

Plat principal (a triar)

  • Corder “Guirra” al forn amb salsa de mel i romer
  • Tombet de Corder “Guirra” al safrà del Jiloca
  • Lasanya dues textures de carxofa de les Useres amb tomata seca de“Quarentena”formatge de llet crua de Guirra.

Postres

  • Braç de gitano farcit de confitura de moniato i panses de Denia acompanyat de crema de mandarina de la Ribera.
  • Coc de poma “Esperiega” fet a la manera tradicional de la nostra comarca.
  • Bescuit gelat de torró de cacau del Collaret amb xocolata calenta.

Tota la sal utilitzada a la cuina es del Baluart internacional de «Sal de Zeradoun»

Preu: 24,00 € (IVA inclòs) – Socis Slow Food: 20,00 € (IVA inclòs)

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...