Para conmemorar el Terra Madre Day y la reciente incorporación al km 0
Publicado en Noticias
0
María Teresa y el equipo de l’Estela del Pou de Beca nos han preparado un menú muy especial con muchos productos Slow, para todo el fin de semana.
A saber:
MENÚ “TERRA MADRE DAY” 10, 11 i 12 de Desembre de 2010.
Entrants
- Olives “borriolenques” trencades amb saboritja
- Ametlles “marcones” fregides
- Amanida de lletugues variades, ametlla, panses de Dènia, tomata seca de “Quarentena” i oli farga d´oliveres mil·lenàries del “Clot d´en Simó” (Baix Maestrat), acompanyada de rosquilles del Forn del Parral (Els Rosildos) de kamut i romer.
Torradetes del mateix forn:
- Pesto d´espinacs amb formatge d´ovella Guirra de Los Corrales, Almedíjar.
- Paté d´avocat d´Almassora, mandarina de la Ribera i ceba Monquelina de Benifaió.
- Caballa del Grau marinada al timonet, taronja i oli d´Alfafarenca.
- Crema de carlota i cacau del Collaret (Benifaió).
- Poma esperiega del “Rincón de Ademuz” farcida de conill amb tófona del Maestrat.
Plat principal (a triar)
- Corder “Guirra” al forn amb salsa de mel i romer
- Tombet de Corder “Guirra” al safrà del Jiloca
- Lasanya dues textures de carxofa de les Useres amb tomata seca de“Quarentena” i formatge de llet crua de Guirra.
Postres
- Braç de gitano farcit de confitura de moniato i panses de Denia acompanyat de crema de mandarina de la Ribera.
- Coc de poma “Esperiega” fet a la manera tradicional de la nostra comarca.
- Bescuit gelat de torró de cacau del Collaret amb xocolata calenta.
Tota la sal utilitzada a la cuina es del Baluart internacional de «Sal de Zeradoun»
Preu: 24,00 € (IVA inclòs) – Socis Slow Food: 20,00 € (IVA inclòs)