El Pou de Beca
D’un projecte familiar i rural de molt de temps neix Pou de Beca-Espai Cultural Obert. Treballem amb productes frescos, de temporada amb gran presència de producte ecológic i local tant en vegetal com en carns.
Vivim el menjar com un indicatiu de la nostra riquesa cultural: gastronomia, compromís, natura, cultura, tradicions, evolució,… són alguns dels mots clau en el nostre dia a dia.
El resultat: Cuina natural i de proximitat vinculada al territori.
El local disposa d’una sala per a reunions de treball, formació, presentacions de productes amb l’equipament i serveis adequats.
A més organitzem activitats per a grups per encàrrec:
- Visites a cellers i altres obradors
- Activitats a l’aire lliure: senderisme, pasejos a cavall, rutes en burricleta
- Jornades gastrolúdiques i tasts de productes
- Tallers de: conserves, elaboració de pa, formatges, utilització de plantes silvestres en la nostra cuina, cuines del món, alimentació natural i sostenible
Disposem de tres espais independents per menjar, un saló més tradicional , amb capacitat per 40 persones d´estil rústic i dos reservats amb capacitat per 15 persones cadascun d´ells.
Horari:
- Dijous dinar
- Divendres dinar I sopar
- Dissabte : dinar I sopar
- Diumenge: dinars.
Obert festius i vespres però es recomana preguntar primer.
Vacances La segona i tercera semana de setembre.
No obrim: 25 de decembre ni 1 de Gener.